Γενικές προτιμήσεις ανάπτυξης πρόσθετων λειτουργιών

Η σελίδα προτιμήσεων της ανάπτυξης πρόσθετων λειτουργιών παρέχει καθολικές ρυθμίσεις για τον έλεγχο:

 

Κύρια σελίδα προτιμήσεων

 

Προτίμηση ετικετών παρουσίασης

Ως προεπιλογή, όποτε μια λειτουργία ή μια πρόσθετη λειτουργία παρουσιάζεται στο UI (δηλαδή, στην προβολή διάρθρωσης, στην προβολή πρόσθετων λειτουργιών, στις λειτουργίες επεξεργασίας κλπ.), η ετικέτα εμφανίζει την ταυτότητα της λειτουργίας ή της πρόσθετης λειτουργίας ακολουθούμενη από την εκδοχή της λειτουργίας ή της πρόσθετης λειτουργίας.

Η προτίμηση Ετικέτα παρουσίασης είναι μια καθολική ρύθμιση που σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια εναλλακτική ετικέτα για λειτουργίες και πρόσθετες λειτουργίες, η οποία αποτελείται από το (μεταφρασμένο) όνομα της λειτουργίας ή της πρόσθετης λειτουργίας, ακολουθούμενο από την εκδοχή της λειτουργίας ή της πρόσθετης λειτουργίας.

 

Προτίμηση αυτόματης διαχείρισης εξαρτήσεων

Στη ροή εργασιών της προτίμησης Αυτόματη διαχείριση εξαρτήσεων, αποτελεί ευθύνη του χρήστη η ρητή κλήση της συνάρτησης που αναλύει τον κώδικα της πρόσθετης λειτουργίας και δημιουργεί τις σωστές εξαρτήσεις για το αρχείο MANIFEST.MF της πρόσθετης λειτουργίας. Η παραμέληση της ενημέρωσης των δηλώσεων ίσως προκαλέσει σφάλματα φόρτωσης κλάσεων κατά τη δοκιμή της πρόσθετης λειτουργίας.

Με επιλεγμένη την προτίμηση της Αυτόματη διαχείριση εξαρτήσεων, το PDE ελέγχει όλα τα αρχεία δήλωσης στο χώρο εργασίας σας και προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις των δηλώσεων πριν από την εκκίνηση. Η επιλογή αυτή προσφέρει μεγάλη διευκόλυνση, είναι όμως απενεργοποιημένη από προεπιλογή επειδή καθυστερεί το χρόνο εκκίνησης.