Πρότυπα

Το περιβάλλον ανάπτυξης πρόσθετων λειτουργιών (PDE) παρέχει πρότυπα για τα περισσότερο δημοφιλή σημεία επέκτασης της πλατφόρμας, τα οποία (πρότυπα) ποικίλλουν ως προς το βαθμό πολυπλοκότητας και ως προς τη λειτουργία τους. Κάθε πρότυπο οδηγεί στη δημιουργία μιας πρόσθετης λειτουργίας πλήρως λειτουργικής.

Η λίστα των προτύπων που μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη σελίδα οδηγού διαφοροποιείται ανάλογα με τις επιλογές που κάνετε στις σελίδες οδηγού Δομή πρόσθετης λειτουργίας και Περιεχόμενο πρόσθετης λειτουργίας:

  1. Java έναντι απλού έργου
  2. Πρόσθετες λειτουργίες περιβάλλοντος χρήστη έναντι πρόσθετων λειτουργιών χωρίς γραφικό περιβάλλον
  3. Εφαρμογές εμπλουτισμένου πελάτη έναντι κανονικών πρόσθετων λειτουργιών

Πρότυπα πρόσθετων λειτουργιών

Τα πρότυπα είναι προσαρμόσιμα. Για παράδειγμα, η πρόσθετη λειτουργία με πρότυπο λειτουργίας επεξεργασίας σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το όνομα της λειτουργίας επεξεργασίας XML, το όνομα κλάσης κλπ.

Προσαρμογή προτύπων

 

Συνεισφορά προτύπων

Για να συνεισφέρετε πρότυπα στον οδηγό δημιουργίας Δημιουργία έργου πρόσθετης λειτουργίας, ανατρέξτε στο σημείο επέκτασης org.eclipse.pde.ui.pluginContent.