LİSANS BİLGİLERİ

Aşağıda listelenen programlar, Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi kayıt ve koşullarına ek olarak aşağıdaki kayıt ve koşullar kapsamında lisanslanmıştır.

Program Adı: WebSphere Message Broker with Rules and Formatter Extension V6.0.0.1
Program Numarası: 5724-J06
Evde Kullanım için Yetki/Taşınabilir Bilgisayarda Kullanım için Yetki: Programı, ek lisans ücretlerini ödemeden bir başka bilgisayara kopyalayamayacağınız ve bir başka bilgisayarda kullanamayacağınız anlamındadır.

Tanımlanmış İşletim Ortamı

Programın belirtimleri ve tanımlanmış işletim ortamı bilgileri, Programla birlikte gönderilen, varsa READ-ME dosyası gibi belgelerde veya IBM tarafından yayınlanan duyuru mektubu gibi diğer bilgilerde bulunabilir.

Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenler

Bu paragrafta yer alan hükümler, bu lisansın tabi olduğu yasalar kapsamında geçersiz sayıldıkları veya uygulanamaz olarak değerlendirildikleri sürece geçerli olmazlar. Aşağıda yer alan bileşenler "Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenler"dir. Bu Sözleşmedeki veya IBM ile yapmış olabileceğiniz herhangi bir diğer sözleşmedeki koşullar dikkate alınmaksızın:
(a) bu tür Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlerin üçüncü kişi sağlayıcıları ("Sağlayıcılar"), bileşenleri HİÇBİR GARANTİ VERMEKSİZİN sağlarlar ve bu tür Sağlayıcılar SÖZLEŞME DIŞINDA TUTULAN BİLEŞENLERLE İLGİLİ OLARAK ÜNVANA, HAK İHLALİ YAPILMAYACAĞINA VEYA MÜDAHALEYE DAİR GARANTİLER İLE TİCARİLİK VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İÇİN ZIMNİ GARANTİLER VE KOŞULLAR DA DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN AÇIK VEYA ZIMNİ, HİÇBİR GARANTİ VERMEZ VE HİÇBİR KOŞUL ÖNE SÜRMEZLER;
(b) Sağlayıcılar, hiçbir durumda Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlerle ilgili olarak veri kaybı, tasarruf kaybı ve kar kaybı da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın doğrudan, dolaylı, arızi, özel, asıl tazminata ek olarak hükmolunan cezai tazminatlardan veya sonuçta ortaya çıkan herhangi bir zarardan sorumlu değildirler; ve
(c) IBM ve Sağlayıcılar, Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlerle ilgili herhangi bir iddiada Size karşı yükümlü değildirler ve Sizi tazmin etmek, savunmak ve Sizin zarara uğramamanızı sağlamakla sorumlu olmayacaklardır.

Bu hariç tutmalar dikkate alınmaksızın, Almanya ve Avusturya'da Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlerle ilgili olarak IBM'in garanti ve yükümlülüğü yalnızca, IBM lisans sözleşmelerinde Almanya ve Avusturya için geçerli olan ilgili koşullara tabidir.

IBM'in, belirli Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlere ilişkin kaynak kodunun edinilmesiyle ilgili yönergeler de dahil olmak üzere, Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenlerle ilgili olarak Size sağlaması gereken bildirimler ve önemli bilgiler, bu Programla birlikte gönderilen NOTICES dosyasında/dosyalarında bulunabilir.

Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenleri kullanımınız, NOTICES dosyasında/dosyalarında yer alan herhangi bir koşula değil, bu Sözleşmenin koşullarına tabidir. Bu Sözleşmede yer alan koşullar, diğer herhangi bir üçüncü kişi tarafından değil, IBM tarafından sağlanır. Bu Program için gerçekleştirilecek güncellemeler veya düzeltme paketleri ek Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenler içerebilir. Bu tür ek Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenler ve varsa, bunlarla ilişkili bildirim ve bilgiler, Program güncellemesi veya düzeltme paketiyle birlikte gönderilen diğer bir NOTICES dosyasında yer alır.

Sözleşme Dışında Tutulan Bileşenler aşağıdadır:
Ant 1.6.1
Ant 1.6.2
Apache Batik
Apache Commons-Logging V1.03
Apache Commons-Net V1.1
Apache Derby
Apache JEXL
Apache Struts V1.1
Commons Logging 1.0.3
DOM APIs
DOM
Eclipse SDK 3.0
EMF 2.0.2
GEF 3.0.1
ICU
ICU4C 2.0
InfoZip UnZipSFX
Java SSH Applet
JSch 0.1.16
JUnit 3.7
JUnit 3.8.1
Lucene 1.4.3
Mozilla API
MX4J
Open Motif
SAX
Tomcat 3.2.4
Tomcat 4.1.30
TPTP 3.3
Visual Editor 1.0
xalan.jar
Xerces-C 2.4.0
xercesImpl.jar
XML4C 5.4
XML4J 4.3
xml-apis.jar
XSD 2.0.2
XSLT4J 2.6

Ayrıca Lisanslanan Kod

Bu paragrafta yer alan hükümler, bu lisansın tabi olduğu yasalar kapsamında geçersiz sayıldıkları veya uygulanamaz olarak değerlendirildikleri sürece geçerli olmazlar. Aşağıda listelenen bileşenlerden her biri "Ayrıca Lisanslanan Kod" olarak değerlendirilir. IBM Ayrıca Lisanslanan Kodu, Size, bu Programla birlikte gönderilen NON_IBM_LICENSE dosyasında/dosyalarında belirtilen geçerli üçüncü kişi lisans sözleşmesi/sözleşmeleri koşulları kapsamında sağlanır. Bu IBM sözleşmesinde veya sizin IBM ile yapmış olabileceğiniz diğer bir sözleşmede yer alan ve aksini belirten koşullar dikkate alınmaksızın, Ayrıca Lisanslanan Kod'ların tümünü kullanımınız, aşağıda aksi belirtilmedikçe, bu tür üçüncü kişi lisans sözleşmelerinin koşullarına tabidir.

Program için gerçekleştirilecek güncellemeler veya düzeltme paketleri, ek bir Ayrıca Lisanslanan Kod içerebilir. Bu tür bir ek Ayrıca Lisanslanan Kod ve bununla ilgili lisanslar Program güncellemesi veya düzeltme paketiyle birlikte gönderilen diğer bir NON_IBM_LICENSE dosyasında yer alır. NON_IBM_LICENSE dosyasında/dosyalarında bulunan lisans sözleşmelerini okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi belirtmiş sayılırsınız. Bu tür üçüncü kişi lisans sözleşmelerinin koşullarını kabul etmiyorsanız, Ayrıca Lisanslanan Kod'u kullanamazsınız.

Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi ("UPLS") veya Garanti Verilmeyen Programlar İçin Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi (International Program License Agreement for Non Warranted Programs - "ILAN") kapsamında edinilen Programlar için (Programın ilk lisans alan tarafı sizseniz), üçüncü kişi lisans sözleşmelerinde belirtilen koşulları kabul etmiyorsanız, Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi ("UPLS") veya Garanti Verilmeyen Programlar İçin Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi (International Program License Agreement for Non Warranted Programs - "ILAN") adlı sözleşmelerin "Para İadesi Garantisi" bölümünün koşullarına uygun olarak ve bu bölümde belirtilen süreler içinde Programı iade edebilirsiniz.

Not: Bu üçüncü kişi lisans sözleşmesinde, bu sözleşmede veya IBM ile yapmış olabileceğiniz herhangi bir diğer sözleşmedeki koşullar dikkate alınmaksızın:
(a) IBM, bu Ayrıca Lisanslanan Kod'u Size HİÇBİR GARANTİ VERMEKSİZİN sağlar;
(b) IBM, AYRICA LİSANSLANAN KOD'A İLİŞKİN OLARAK ÜNVANA, HAK İHLALİ YAPILMAYACAĞINA VEYA MÜDAHALEYE DAİR GARANTİLER İLE TİCARİLİK VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İÇİN ZIMNİ GARANTİLER VE KOŞULLAR DA DAHİL OLMAK VE FAKAT BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, AÇIK VEYA ZIMNİ, HİÇBİR GARANTİ VERMEZ VE HİÇBİR KOŞUL ÖNE SÜRMEZ;
(c) IBM, Ayrıca Lisanslanan Kod ile ilgili herhangi bir iddiada Size karşı yükümlü değildir ve Sizi bu iddialara karşı tazmin etmek, savunmak ve Sizin zarara uğramamanızı sağlamakla sorumlu olmayacaktır; ve
(d) IBM, Ayrıca Lisanslanan Kod ile ilgili olarak veri kaybı, tasarruf kaybı ve kar kaybı da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın doğrudan, dolaylı, arızi, özel, asıl tazminata ek olarak hükmolunan cezai tazminatlardan veya sonuçta ortaya çıkan herhangi bir zarardan sorumlu değildir.

Bu hariç tutmalar dikkate alınmaksızın, Almanya ve Avusturya'da Ayrıca Lisanslanan Kod ile ilgili olarak IBM'in garanti ve yükümlülüğü yalnızca, IBM lisans sözleşmeelerinde Almanya ve Avusturya için geçerli olan ilgili koşullara tabidir.

Not: IBM, bazı Ayrıca Lisanslanan Kod'lara ilişkin sınırlı destek sağlayabilir. Bu tür bir destek sağlandığında, bu tür bir desteğe ilişkin ayrıntılar ve tüm ek koşullar Lisans Bilgileri belgesinde belirtilecektir.

Ayrıca Lisanslanan Kod aşağıdadır:
DTD-XSD
GTK+API
HP-UX JAVA RTE
Rhino 1.5.2
TEA
WSDL4J
WSVT 1.2
Zlib 1.1.2

zSeries Programları için Kapasite Altı Kullanım Koşulları

Geçerli kapasite altı kullanım koşullarını belirlemek için "zSeries Platform Programları Kapasite Altı Kullanım Fiyatlandırması için UPLS Düzeltmesi" ("IPLA Amendment for zSeries Platform Programs Sub-Capacity Pricing") adlı belgeye bakın.

Programa Özgü Koşullar

Aşağıda atıfta bulunulan veya tanımlanan çeşitli Programa Özgü Koşullar, aşağıda belirtildiği gibi bu Program ve bileşenleri için geçerli olup bunlara ek niteliğindedir ve IBM Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi'nin koşullarını değiştirebilir. Ayrıca, aşağıdaki paragrafta tanımlanan programın bileşenlerinin her biri (her biri "Ek Programlardan biridir"), ile birlikte kendisine ait lisans sözleşmesi de gönderilir. Bu Lisans Bilgileri belgesinde belirtilen koşullar, tüm bu tür diğer lisans sözleşmelerinin koşullarına ek niteliğindedir ve bu tür lisans sözleşmelerinin koşullarını değiştirebilir.

Ek Programlar
Bu Program, aşağıdaki diğer IBM Programlarının her birinin birer (ve sırasıyla yüklenmiş olan diğer herhangi bir programın) kopyasını içerir:

- IBM Rational Application Developer (RAD) V6.0.1.1
- IBM WebSphere Eclipse Platform V3.0.2
- IBM WebSphere MQ V6.0
- IBM Cloudscape V10
- IBM DB2 UDB V8.2
- IBM WebSphere MQ Everyplace V2.0.2

Bu Lisans Bilgileri belgesinin amaçlarına uygun olarak, bu "Program" aşağıda yer alan paragrafın hükümleri kapsamında ayrıca lisanslanan her program (veya bunun bileşeni) hariç olmak üzere, yukarıda "Program Adı" başlığı altında belirtildiği gibi, IBM WebSphere Message Broker version 6.0 ürününün bileşenlerinden oluşur. Herhangi bir çelişki olması durumunda, (ancak, yetkili kullanım ölçüsüyle sınırlı olmak kaydıyla), bu Lisans Bilgileri belgesinde belirtilen kayıt ve koşullar Programla ve/veya Ek Programla ilişkili diğer tüm lisans sözleşmelerinde yer alan koşullardan daha öncelikli olarak uygulanır.

Aşağıdaki konulara dikkatinizi çekmek isteriz: Her bu tür Ek Program, bu tür bir programın kuruluş sürecinin bir parçası olarak size görüntülenen ve tarafınızdan kabul edilen ayrı lisans kayıt ve koşullarına tabidir; ve bu tür diğer lisans kayıt ve koşulları, kendilerine ait 'license.txt' (veya benzer) dosyalar da dahil olmak üzere, özellikle, "Sözleşme Dışında Bırakılan Bileşenler", "Üçüncü Kişi Kodu", "Karşılaştırmalı Değerlendirme" hükümlerini ve diğer hükümleri içerebilirler.

Bu Programın yetkili kullanımına ilişkin ücretlerin hesaplanmasında İşlemci Lisans Birimleri (Processor License Units - PLU) esas alınır. Bu Programın herhangi bir sunucu makinesinde kullanılması için Programın herhangi bir kopyasının çalıştırılacağı sunucu makinesinde bulunan her işlemci için birer İşlemci Lisans Birimi'nin (PLU) (IBM'den veya IBM'in herhangi bir Çözüm Ortağı'ndan) edinilmesi gerekir. Bu Programın kurulu olduğu her sunucu makinesi için İşlemci Lisans Birimleri (PLU'lar) gerekir. Bu Programın kurulumu daha fazla sayıda işlemci içeren bir sunucu makinesine taşındığında veya Programın kurulu olduğu sunucu makinesine herhangi bir ek işlemci eklendiğinde, işlemci sayısı kadar ek İşlemci Lisans Birimi edinmeniz gerekir.

Ücretlendirmenin, Programı yürütmek için tüm işlemcilerin kullanılıp kullanılmamasından bağımsız olarak sunucu makinesi içinde yer alan işlemci sayısını esas aldığına dikkat edin.

Uygun sayıda İşlemci Lisans Birimi edinme zorunluluğuna uyulmaması, bu lisansta yer alan koşulların esasına ilişkin ihlal anlamına gelir ve bu lisansa ilişkin haklarınızı otomatik olarak sona erdirir.

Bileşenlerin ayrı makinelerde Kullanımı

Bu Program çeşitli bileşenlerden oluşur:

1. Message Broker
2. Configuration manager
3. User Name Server
4. Database manager
5. Message Broker Toolkit

Tüm bileşenlerin aynı ileti aracısı makineyle bağlantılı olarak kullanılmaları koşuluyla birden çok makineye kurulabilecek olan Message Broker Toolkit ürünü hariç olmak üzere, her bileşen herhangi bir zamanda, yalnızca tek bir makineye kurulabilir.

Birim Denemesi

Bu Program lisansı ile, bir geliştiriciye Program bileşenlerinin her birini tek bir Microsoft Windows veya Linux x86 makinesine "birim denemesi" amacıyla kurması için yetki verilir. Birim denemesi geliştirici tarafından yazılan veya oluşturulan kodların işlevlerini tasarlandığı gibi yerine getirip getirmediğinin denenmesiyle sınırlıdır. Bu tür yetkili "birim denemesi" aşağıdakilerden hiçbirini içermez:

1. Uygulamaların geliştiricinin makinesi dışındaki sunucularda denenmesi;
2. Herhangi bir üretim uygulaması veya sistemiyle ileti alışverişi;
3. Üretim işyüklerinin benzerlerinin yaratılması; ve
4. Herhangi bir kod, uygulama veya sistemin ölçeklenebilirliğinin denenmesi.

IBM WebSphere MQ

Bu Program IBM WebSphere MQ version 6.0 (WebSphere MQ) ürününün bir kopyasını içerir. Her Yetki Belgesi için, WebSphere MQ ürününü Programı kullanmanızla ilişkili olarak kurmanız ve kullanmanız için aşağıda belirtildiği şekilde yetki verilmiştir:

- Bu Programla kullanmak üzere WebSphere MQ ürününün en çok iki (2) kopyasını kurmanız için size yetki verilmiştir.
- WebSphere MQ ürününü yalnızca Program için oluşturulmuş olan iletilerle birlikte kullanabilir, diğer amaçlarla kullanamazsınız.(WebSphere MQ ürününü başka herhangi bir amaçla kullanmak için, WebSphere MQ yazılım ürününün bu tür bir kullanımı için yetki sağlayan ayrı (sınırsız) bir Yetki Belgesi edinmeniz gerekir.)

IBM Cloudscape

Bu Program IBM Cloudscape version 10.0 ürününün yüklü bir sürümünü (veya IBM Cloudscape version 10.0 ürününün bileşenlerini) içerir. IBM Cloudscape ürününü kullanımınız, geliştirdiğiniz uygulamalara bu ürünü kopyalama, bu uygulamalara ilişkin olarak IBM Cloudscape ürününü değiştirme, bu uygulamalar için IBM Cloudscape ürününden türetilen işler hazırlama ve IBM Cloudscape ürününü sözkonusu uygulamalara yükleme ve değiştirildiği şekliyle sözkonusu uygulamaların bir parçası olarak IBM Cloudscape ürününü yeniden dağıtma hakkını içerir. Ancak bunun için: (1) Bu Programın, bu Programda gerçekleştirilen değişikliklerin ya da uygulama programınızın/programlarınızın kullanılması veya dağıtılmasından dolayı ya da bununla ilişkili olarak IBM'e yöneltilen iddialara, yükümlülüklere, hasara, masraflara ve giderlere karşı IBM'i savunmayı, herhangi bir zarara uğramamasını sağlamayı ve tazmin etmeyi kabul edersiniz; ve (2) uygulamalarınızı (i) IBM'in (veya uygulamanızda yer alan kodun tüm sağlayıcılarının) sorumluluk almadığına ve bunun (bunların) koduna ilişkin hiçbir garanti vermeyeceğine, (ii) IBM'in (veya herhangi bir sağlayıcının) kodu için hiçbir zımni garanti ve hiçbir tazminat vermeyeceğine, ve (iii) lisansınızda sizin kendiniz için sağladığınız yükümlülükten korunmaya ilişkin aynı toplam sınırlara IBM'in (veya uygulamanızda yer alan kodun tüm sağlayıcılarının da) sahip olmasına ilişkin ifadelerini içeren bir lisans kapsamında dağıtmayı kabul edersiniz. IBM Cloudscape ürününün her kopyası ya da kısmi kopyası ya da bunlarda gerçekleştirilen değişiklerde aşağıdaki telif hakkı bildirimi yer almalıdır:

"(C) Copyright (şirket adınız) (yıl). Portions of this code are derived from an IBM Program. (Bu kodun bölümleri bir IBM Programından geliştirilmiştir.) (C) Copyright IBM Corp. 1997-2004. All rights reserved (Her hakkı saklıdır)."

IBM DB2 Bileşenleri

Bu Program, IBM DB2 Universal Database version 8.2 ("DB2") ve DB2 Run-Time Client version 8.2 ürünlerinin bölümlerini içerir. Size, Programın her Yetki Belgesi ile, yalnızca Programı lisanslı olarak kullanmanızla ilişkili olarak ve yalnızca Program tarafından kullanılan ve oluşturulan verilerin depolanması ve yönetilmesi amacıyla DB2 bileşenlerinin en çok bir (1) kopyasını kurmanız ve kullanmanız için yetki verilir; bu bileşenleri veri yönetimine ilişkin diğer amaçlarla kurmanız ve kullanmanız için (özellikle uygulama verileri için kullanım hariç olmak üzere) yetki verilmez. Örneğin, bu lisans, sorgulama ya da rapor oluşturulması için diğer uygulamalardan veritabanına yapılan gelen bağlantıları (inbound connection) içermez. Bu DB2 bileşenlerinin bir kopyasını yalnızca Programın Broker bileşeni tarafından kullanılan sunucuda kurabilir ve bu sunucuda kullanabilirsiniz.

DB2 ve DB2 Run-time Client bileşenlerini kullanımınız, bu lisansta sınırlanmadığı sürece, bileşenlerle birlikte gönderilen lisans sözleşmesinin kayıt ve koşullarına tabidir. DB2 bileşenleri başka hiçbir amaçla kullanılamaz. Gereksinimleriniz bu lisans sözleşmesinin kapsamını aşıyorsa, DB2 ve DB2 Run-Time Client programının tamamını edinmek için lütfen DB2 Yetkili Satıcınıza başvurun.

IBM WebSphere MQ Everyplace

Bu Program, IBM WebSphere MQ Everyplace version 2.0.2 (WebSphere MQ Everyplace) ürününün bir kopyasını içerir. Her Yetki Belgesi için, WebSphere MQ Everyplace ürününü Programı kullanmanızla ilişkili olarak kurmanız ve kullanmanız için aşağıda belirtildiği şekilde yetki verilmiştir:

- Bu Programla kullanmak üzere WebSphere MQ Everyplace ürününün en çok bir (1) kopyasını kurmanız için size yetki verilmiştir.
- WebSphere MQ Everyplace ürününü yalnızca Program için oluşturulmuş olan iletilerle birlikte kullanabilir, diğer amaçlarla kullanamazsınız. (WebSphere MQ Everyplace ürününü başka herhangi bir amaçla kullanmak için, WebSphere MQ Everyplace yazılım ürününün bu tür bir kullanımı için yetki sağlayan ayrı (sınırsız) bir Yetki Belgesi edinmeniz gerekir.)

IBM Message Brokers Toolkit

Bu Programla birlikte gönderilen Message Brokers Toolkit ürünü, IBM Rational Application Developer (RAD) ve IBM WebSphere Eclipse Platform Bileşenlerinin birer kopyasını içerir. IBM Rational Application Developer ve IBM WebSphere Eclipse Platform Bileşenlerini yalnızca Message Brokers Toolkit ürünüyle birlikte kullanabilirsiniz; bu bileşenleri diğer amaçlarla kullanamazsınız. (IBM Rational Application Developer ve IBM WebSphere Eclipse Platform bileşenlerini başka herhangi bir amaçla kullanmak için, IBM Rational Application Developer ve IBM WebSphere Eclipse Platform yazılım ürünlerinin bu tür bir kullanımı için yetki sağlayan ayrı (sınırsız) bir Yetki Belgesi (PoE) edinmeniz gerekir.

Aşağıdaki IBM WebSphere Eclipse Platform bileşenlerine ilişkin Kaynak Kodu Eclipse.org'dan edinilmiştir:

Ant 1.6.1, Ant 1.6.2, XML4J 4.3, Tomcat 4.1.30, SAX, DOM, MX4J, Lucene 1.4.3, Mozilla API, JSch 0.1.16, Java SSH Applet, JUnit 3.8.1, Eclipse SDK 3.0, JDT 3.0, PDE 3.0, GTK +API, Tomcat 3.2.4, CDT 2.0, EMF 2.0.2, GEF 3.0.1, TPTP 3.3, Commons Logging 1.0.3, UML2 1.0.2, Visual Editor 1.0.2.1 ve XSD 2.0.2 (topluca "Eclipse Kodu" olarak anılır).

Ek Kayıt ve Koşullar, ECLIPSE.ORG'un kendisi tarafından sağlanan gerçek projeler olan (topluca "ECLIPSE PROJELERİ" olarak anılır) bileşenleri de dahil olmak üzere, Eclipse SDK 3.0, GEF 3.0.1, XSD 2.0.2, TPTP 3.3, EMF 2.0.2, Visual Editor 1.0.2.1 için geçerlidir.

Eclipse Kodu'nun kullanımıyla ilişkili koşullar için, bu programla birlikte gönderilen license.txt dosyasında yer alan Eclipse. ORG Ortak Genel Lisansına ("CPL") bakın.

Treeview

Bu Program, www.Treeview.net adresinden edinilen Treeview's JavaScript ürününün bir kopyasını içerir. Treeview JavaScript ürününü Programın bir bölümü olarak kullanımınız, UPLS'nin (IBM International Program License Agreement - IBM Uluslararası Program Lisans Sözleşmesi) ve bu Lisans Bilgileri belgesinin koşullarına tabidir. Treeview JaveScript ürününü (Programın içinden) çıkaramaz ("extract") ve bu ürünü başka bir uygulamada veya programda kullanamazsınız.

DataDirect ODBC Driver Manager Bileşenleri

Bu Programın bazı bölümlerinin telif hakkı, DataDirect Technologies şirketine aittir (1991 - 2002).

IBM Rules and Formatter

IBM WebSphere Business Integration Message Broker with Rules and Formatter Extension ürünü, Sybase, Inc. tarafından verilen lisans kapsamında sağlanan bazı "Rules and Formatter" (Kurallar ve Biçimlendirici) materyallerini içerir. ("R+F Kodu").

Aşağıdakiler R+F Kodu ile ilişkili olarak geçerlidir:

R+F Kodunu başka hiçbir uç kullanıcıya devir veya temlik edemezsiniz;

Sybase Inc., TİCARİLİK VEYA BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İÇİN GARANTİLER DE DAHİL OLMAK VE FAKAT BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, PROGRAMDA BULUNAN R+F KODUNUN KULLANIMINA İLİŞKİN HİÇBİR GARANTİ VERMEZ; ve

Sybase Inc. şirketinin R+F Koduyla ilişkili tüm iddialarda Size karşı toplam yükümlülüğü, Sizin Programı edinmek için ödediğiniz tutarı aşamaz.



D/N: L-SBRY-6M8FCW
P/N: L-SBRY-6M8FCW